About

 Dit zijn wij:

 

Hoi allemaal, ik ben Hannah en samen met Cathelijne zit ik achter deze blog. Ik ben 15 jaar en doe 3 gymnasium. Naast bloggen vind ik het ook heel leuk om te fotograferen, creatief bezig te zijn en te hockeyen, ook ben ik gek op muziek. Toen ik klein was hield ik heel veel van lezen, misschien is dit wel een van de redenen dat ik het nu zo leuk vind om hier artikelen te plaatsen. In groep zeven begon ik met het lezen van blogs en kijken van youtube video’s. Ik vond het zo leuk om blogs te lezen dat ik er eigenlijk ook wel een wilde. Cathelijne en ik waren en zijn hele goede vriendinnen en ook zij wilde graag een blog. Daarom hebben we samen hannahencathelijne opgericht. Inmiddels bestaat ons blog al weer bijna een jaar en nog steeds vind ik het ontzettend leuk om te bloggen, ik wil er dan ook nog lang niet mee stoppen.

liefs,

Hannah

 

Heey, Ik ben Cathelijne, één van de eigenaresses van deze blog. Ik ben 14 jaar en doe nu 3 gymnasium. Ik volg al ruim vier jaar allerlei blogs en na een tijdje wilde ik er zelf ook een. Hannah wilde dat ook, dus besloten we samen een blog te beginnen. We hebben er (iets te) lang mee gewacht. Ik ben daarom ook erg blij dat hij er nu eindelijk is!
Naast bloggen, schrijven, fotograferen, fashion, mode en DIYs ben ik dol op dansen, hockeyen, netflix, slapen, social media, lezen en shoppen.
Ik hoop dat jullie evenveel plezier in ons blog gaan beleven als wij!

liefs,

Cathelijne

 

Advertenties