Bezoekster van de maand ♥ augustus 2016

Het is 29 augustus, het is dus bijna september! Dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe bezoekster van de maand. Elke maand kiezen wij iemand van onze lezeressen, die bijvoorbeeld heel erg actief is geweest op onze blog of een goed idee heeft gegeven voor onze blog. In dit artikel mag zij wat over zichzelf vertellen. Afgelopen twee maanden hebben we geen bezoekster van de maand gehad, omdat we het te druk hadden. Deze maand is er wel weer een bezoekster van de maand, namelijk Maria van Bookglobe!

Hoi Hannah en Cathelijne!!

Super leuk dat ik de bezoeker van de maand ben! Jullie blog is dan ook super leuk 🙂

Ik heet Maria en ik ben 14,5. Ik blog op mijn blog genaamd https://bookglobe.wordpress.com/  . Misschien kan je het al aan de naam zien maar voor het geval je het nog niet gemerkt hebt, het is een boekenblog. Ik plaats niet alleen maar boekenrecensies, er komen ook creatieve artikelen voorbij en ook doe ik aan fotografie waardoor ik ook wel eens mijn gemaakte foto’s laat zien 🙂 Boek gerelateerde posts zijn bijvoorbeeld: Tags, recensies, mijn mening over verschillende dingen die met lezen te maken hebben, quotes, bookhauls en nog veel meer (saai is het zeker niet 😉 ).

Ik ben begonnen met bloggen door school. Voor Nederlands moesten we namelijk een boekenblog oprichten en 3 recensies plaatsen. Ik merkte dat ik het super leuk vond en dat ik niet meer kon stoppen (na 8 recensies) en vandaar dat ik steeds meer begon te plaatsen op mijn blog! Nu het schooljaar voorbij is ben ik nog lang niet van plan om te stoppen (best raar dat ik door school ben begonnen met bloggen…).

Omdat ik ook nog school heb en dus ook huiswerk moet maken heb ik geen vaste tijd dat ik iets plaats op mijn blog. Soms kan het een paar dagen achter elkaar zijn en soms plaats ik een week niks.

Neem zeker een keer een kijkje op mijn blog! Nog super bedankt dat ik de bezoeker van de maand ben Hannah en Cathelijne ❤

Liefs, Maria ❤

Advertenties

2 gedachtes over “Bezoekster van de maand ♥ augustus 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s