Bezoekster van de maand ♥ mei 2016

Het is alweer juni! Dat betekent dat het weer een nieuwe maand is en dus weer een nieuwe bezoekster van de maand. Elke maand kiezen wij iemand van onze lezeressen, die bijvoorbeeld heel erg actief is geweest op onze blog of een goed idee heeft gegeven voor onze blog. In dit artikel mag zij wat over zichzelf vertellen. Deze keer is de bezoekster van de maand Jessica van lipsticksandsneakers!

Hey Hannah en Cathelijne,

Wat gaaf dat ik bezoeker van de maand mag zijn echt Mega leuk!

Mijn naam is Jessica, 16 jaar en ik ben de eigenaresse van lipsticksandsneakers.wordpress.com.  Mijn Blog is een Lifestyle blog, waar ik veel deel over mijn persoonlijke leven, maar ik geef ook tips of ik maak post over onderwerpen die mij op het moment aanstaan. Op 25 januari 2016 maakte ik de beslissing om opnieuw te beginnen met Bloggen ik had nog wel een Blog, maar ik wilde helemaal overnieuw beginnen en met deze nieuwe start ben ik heel blij. Mijn Blog haalt mij ook uit mijn comfort zone, want ik typ of doe soms dingen die ik voorheen echt nooit zou doen. Toen ik van de geweldige Hannah en Cathelijne een mailtje kreeg dat ik bezoeker van de maand was heb ik eventjes het mailtje gelezen (5x volgens mij) en ik ben gelijk gaan antwoorden, want ik ben zo blij. De laatste paar weken zijn heel zwaar voor mijn geweest vooral geestelijk en daarom ben ik zo blij dat ik weer ergens blij om kan zijn.

Mijn blogposts komen om de dag op mijn Blog, omdat elke dag bloggen mij te veel werd. Mijn posts komen rond 6 uur online (soms vergis ik mij nog wel eens in de tijd en dan komen ze pas om 7 uur of om 5 uur al) op dit moment ben ik klaar met school en wacht ik rustig (en gespannen)  af op de uitslag van mijn vmbo examen.

Naast bloggen vind ik het heel leuk om netflix te kijken, maar ook om met vriendinnen af te spreken een sport heb ik nog niet, maar daar ben ik naar opzoek.

Het zou Mega leuk zijn als je een kijkje op mijn Blog zou willen nemen. Hopelijk tot snel en nog een hele fijne dag gewenst van mij. 😘

Liefs Jessica

Wil jij ook bezoekster van de maand worden? Kijk dan snel hier!

Advertenties

7 gedachtes over “Bezoekster van de maand ♥ mei 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s