Vrolijkheid op een rijtje

Er zijn altijd een aantal dingen waar wij heel vrolijk van worden: nieuwe voorwerpen, leuke liedjes, mooie plekken om te bezoeken of een heerlijk recept:). Wij vinden dit natuurlijk niet alleen leuk om met elkaar te delen, maar ook met jullie. Daarom hebben we een reeks opgezet waarin we telkens drie dingen delen waar we vrolijk van worden:’Vrolijkheid op een rijtje’. Vandaag ben ik, Cathelijne, aan de beurt om de eerste  online te zetten.

IMG_0412-001IMG_0413-001

Nadat mijn vorige leren rokje te klein was geworden, en ik hem helaas weg moest geven, mistte ik het enorm, een leren rokje in mijn kast. Dus ging ik op zoek naar een nieuwe. Uiteindelijk vond ik dit rokje van Tommy Hilfiger. Ik vind hem echt heel erg mooi, en hij zit ook nog eens heerlijk, doordat hij aan de zijkant stukken stof van elastisch materiaal heeft. Met dit rokje komt dus zeker binnenkort een outfit online!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vroeger tekende ik heel erg veel, maar daarna ben ik er mee gestopt, omdat ik er niet zoveel tijd meer voor had. De laatste tijd ben ik weer af en toe gaan tekenen en ik vind het weer onwijs leuk om te doen!

IMG_0415-001IMG_0418-001

Mijn kamer heeft een nieuw vloerkleed van de Ikea. Het is de GÅSER van de Ikea in het beige. Ik had hem eerst in een andere kleur (donkergrijs) maar na lang twijfelen heb ik hem toch geruild. Ik ben er heel erg blij mee! Het staat veel warmer, leuker en minder saai dan zonder kleed, ook is het kleed echt enorm zacht!

Laat even weten wat jullie van zo’n artikel vinden! Als jullie dit leuk vinden, zijn we namelijk van plan hiervan een serie te maken:).

Waar word jij vrolijk van?

Liefs, Cathelijne

7 gedachtes over “Vrolijkheid op een rijtje

Plaats een reactie