Kerstkoekjes, knijpers en tafelconfetti

IMG_1172.JPG

Het is weer tijd om te kerst-knutselen! Gisteren hadden we een kerstslinger, kerstkaarten en een hertje gemaakt. Vandaag maken we kerstkoekjes, knijpers en tafelconfetti.

Kerstkoekjes

IMG_0242.JPG

Kerstkoekjes zijn heel makkelijk om te maken. Zoek gewoon een recept op van zandkoekjes en doe ze in de oven. Maak bijvoorbeeld kerstboompjes, kransjes voor in de boom, kerstballen, sneeuwpoppen of sterren.

Als ze de oven uit komen kun je ze gaan versieren. Doe dit met glazuur, wat je maakt van poedersuiker en water, en andere versieringen.

Kerstkoekjes bakken is enorm leuk om te doen tijdens kerst. En het is ook nog is superlekker!

Knijpers

IMG_1128

Deze wasknijpers hebben wij versierd. Zo werden ze wat leuker voor kerst, en perfect om je kerstkaarten aan te hangen. Voor deze DIY heb je knijpers, witte verf en een satéprikker nodig.

IMG_1130

Deze knijpers zijn enorm simpel. Het enige wat je moet doen is de knijpers versieren met witte verf. Wij maakten streepjes, sterretjes, kerstboompjes en stipjes, maar maak wat je zelf wilt!

IMG_1209IMG_1211Tafelconfetti

Bij kerst hoort natuurlijk een mooi gedekte tafel! Om te zorgen dat alles er mooi en vrolijk uit ziet hebben wij dit tafelconfetti gemaakt.

Als je een papier uitdrukker in de vorm van een kerstboom of sterretje hebt is dat hartstikke handig, helaas hadden wij die niet dus wij hebben uit gekleurd papier allemaal kerstige vormpjes geknipt. Deze kun je heel leuk over je tafel strooien. Het ziet er ontzettend vrolijk uit!

 

Dit waren de kerst diy’s. We vonden het hardstikke leuk om te maken! Als jullie iets gemaakt hebben, laat het ons dan vooral weten! Dit vinden wij echt super om te weten:).

Fijne kerst allemaal!

Liefs, Hannah en Cathelijne

 

2 gedachtes over “Kerstkoekjes, knijpers en tafelconfetti

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s