Vier maanden later

IMG_2256

Het is alweer veel te lang geleden dat wij wat op onze blog hebben geschreven. Het was niet zo dat we het bloggen niet meer leuk vinden, maar we hebben het gewoon een beetje druk en wisten ook niet meer waar we over moesten schrijven.  En dan zijn er opeens vier maanden voorbij, waarin we niks hebben geschreven. Dat kan natuurlijk niet.

Ten eerste gaan we een paar dingen veranderen aan ons blog:

We gaan ons niet meer aan een vast schema houden, maar gaan gewoon lekker schrijven wanneer we er zin in hebben. We merkten namelijk erg dat we veel minder lol in bloggen hadden, omdat het een verplichting was geworden. Hierdoor raffelden we ook onze artikelen vaak af.
Dus niet meer drie tot vier keer een artikel, maar gewoon af en toe, wanneer het ons uitkomt.

We merkten ook dat we niet alles waar we over schreven even leuk vonden. We hebben daarom besloten om alleen nog maar over dingen die we écht leuk vinden te schrijven. Dat is voornamelijk lifestyle en ook een beetje kleding. We vinden fotografie allebei heel leuk, dus dat willen we ook in ons blog terug laten komen.

Maar Hannah en Cathelijne, waar hebben jullie je dan die afgelopen vier maanden mee bezig gehouden?

Deze maanden hebben we pepernoten etend, kerstmuziek luisterend (sinds september al, haha), lerend, fietsend door de regen, mr jump spelend (Hannah), grote warme sjaals dragend en muziek luisterend doorgebracht.

Ook zijn we een beetje verslaafd geraakt aan series. Waren we al, maar nu eigenlijk nog veel meer. Teenwolf, Vampire Diaries, the Hundred. Dan kijk je twee seizoenen van 20 afleveringen in anderhalve week. Oeps… Maar ach, we zijn vast niet de enige.

  Ik (Hannah) ben de periode dat we weg waren verhuisd. Het was niet een enorme stap, want het is maar honderd meter verder. Maar toch kost het veel tijd en energie. Inmiddels zit ik al een maand in ons nieuwe huis en het bevalt hartstikke goed, ik voel me er al helemaal thuis. Het is nog wel een beetje zoeken waar alles staat want de meeste dingen zitten nog in verhuisdozen, maar dat is een kwestie van tijd.

Nu zijn we vooral bezig met knutselen en rijmen. Want het is alweer vijf december, dus moeten we onze surprises af hebben. Met daarbij een prachtig gedicht. Natuurlijk zijn we weer veel te laat begonnen, en moeten we alles vandaag doen.

Hoe gaat het met jullie?

Liefs, Hannah en Cathelijne

 

Advertenties

3 gedachtes over “Vier maanden later

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s