Bezoekster van de maand ~ augustus 2015

Jullie plaatsen altijd hele lieve reacties. En dat moet beloond worden! Elke maand kiezen wij de ‘bezoekster van de maand’ uit. De bezoekster van de maand mag haar blog in een artikel promoten en deze maand is dat Claire van Itscstyle!


Hey ik ben Claire,
Ik blog op http://www.itscstyle.wordpress.com en schrijf over alles wat ik leuk vind. Je kunt dingen vinden zoals: Beauty, DIY’s, tags, reviews, shoplogs en nog meer dingen. Ik blog nu bijna een half jaar en vind het super om te bloggen, maar ook om andere mensen te leren kennen en hun blogs te lezen. Binnenkort komt er op mijn blog een Q&A online, dus als je nog vragen hebt, ik hoor ze graag. Ook sta ik open voor samenwerkingen.

Echt super bedankt Hannah en Cathelijne, ik vind het super leuk dat ik jullie eerste bezoekster van de maand mag zijn.
Liefs,

Claire

De bezoekster van de maand mag in een artikel op onze blog haar blog promoten. Ook zullen wij onder elke outfitpost, die we altijd op vrijdag online zetten, zetten wie de bezoekster van de maand is en krijg je een plekje in onze menubalk rechts. En natuurlijk zullen we je blog ook bekijken en reageren, als we dat nog niet gedaan hadden:).

Wil jij ook ‘bezoekster van de maand’ worden?
Dat is heel simpel. Je kunt bijvoorbeeld bezoekster van de maand worden als je een hele leuke reactie schrijft, actief bent op onze blog, ons een leuk en origineel idee geeft voor een artikel of doe iets anders, wat je zelf mag bedenken. Het maakt ook niet uit op welk artikel je reageert:).
Als we hebben besloten dat jij bezoekster van de maand bent geworden, dan zullen we je ongeveer een week voordat de maand is afgelopen een mailtje sturen. Hierin vragen we je om een stukje voor in het bezoekster van de maand-artikel te schrijven. Houd dus je mailbox goed in de gaten:).
Liefs, Hannah en Cathelijne

Advertenties

7 gedachtes over “Bezoekster van de maand ~ augustus 2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s