Nieuw: bezoekster van de maand

Jullie plaatsen altijd hele lieve reacties. Daarom dachten wij: dat moet beloond worden! Dus hebben we iets nieuws bedacht. Bezoekster van de maand! Elke maand kiezen wij de ‘bezoekster van de maand’ uit. De bezoekster van de maand mag dan in een artikel op onze blog haar blog promoten. Ook zullen wij onder elke outfitpost, die we altijd op vrijdag online zetten, zetten wie de bezoekster van de maand is en krijg je een plekje in onze menubalk rechts. En natuurlijk zullen we je blog ook bekijken en reageren, als we dat nog niet gedaan hadden:).

Hoe kun je ‘bezoekster van de maand’ worden?

Dat is heel simpel. Je kunt bijvoorbeeld bezoekster van de maand worden als je een hele leuke reactie schrijft, actief bent op onze blog, ons een leuk en origineel idee geeft voor een artikel of doe iets anders, wat je zelf mag bedenken. Het maakt ook niet uit op welk artikel je reageert:).

Als we hebben besloten dat jij bezoekster van de maand bent geworden, dan zullen we je ongeveer een week voordat de maand is afgelopen een mailtje sturen. Hierin vragen we je om een kort stukje over jezelf en je blog te vertellen. Houd dus je mailbox goed in de gaten:).

Bezoekster van de maand zal elke eerste maandag van de maand om half vijf online komen. 

Liefs, Hannah en Cathelijne

Advertenties

4 gedachtes over “Nieuw: bezoekster van de maand

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s