Hoe ik mijn make up/sieraden bewaar

IMG_0739

Hoi allemaal! Vandaag ga ik ~Cathelijne~ jullie laten zien waar ik al mijn spullen als make up, sieraden, haarproducten etc. bewaar. Veel plezier met lezen!

IMG_0535

In mijn kamer staat een kast, met drie lades. In de onderste la zitten vooral sokken enzo. Niet echt interessant dus.
In de middelste la zitten wat voorraden van dingen zoals shampoo, deo, haarlak en watjes enzo.

In de bovenste la heb ik meer spullen liggen. Ik heb hier een paar mandjes staan. Ik heb een mandje voor make up, eentje voor haardingen en de rest is voor random spullen.

IMG_0537

Op mijn kastje heb ik ook een aantal dingen staan. Vooral spullen die ik elke dag gebruik;

IMG_0543

Er staat een mandje van H&M. Dit mandje vind ik echt superleuk. Hij is helaas niet meer te koop, maar ze hebben nog wel meer mandjes in deze vorm. In dit mandje  staan spullen voor gezichtsverzorging, een deo en wat voor mijn haar.

IMG_0545

Dit bakje heb ik gekocht bij de Action. Het is een bakje is om wattenstaafjes in te doen. Het is echt een fijn bakje, en hij was ook niet duur. (60 cent ofzo). Er bestaat ook zo’n bakje voor watjes, maar mijn watjes hangen aan mijn spiegel.

IMG_0547

Naast dit mandje staat een bakje. Op het bakje staat ‘Rings & things’. Dit bakje heb ik van mijn zusje gekregen. Erin heb ik elastiekjes gedaan.

IMG_0549

Ook staat er op mijn kastje een starbucksbeker. Hierin heb ik kwasten enzo gedaan.

IMG_0551

Naast de Starbucksbeker staat een prullenbakje. Hierin stop ik altijd mijn watjes. Dit vind ik echt enorm handig, want toen deze prullenbak nog niet hier stond lagen er altijd allemaal watjes op mijn kastje. Dat heb ik nu niet meer!

 

IMG_0565

IMG_0555

Op mijn kamer heb ik een kast staan met zestien vakjes. In een vakje heb ik mijn parfum staan en een glazen pot staan. Hierin heb ik in de bovenste twee delen sieraden liggen. In het onderste vak zitten oortjes en andere spullen voor mijn iphone.

IMG_0573

Een paar kettingen heb ik hierop gelegd. Het is zo’n jurk waar je sieraden aan kunt leggen. Ik heb hem niet helemaal vol gehangen. Zoveel kettingen heb ik niet. Haha.

IMG_0575

In dit bakje met ‘This’ van Xenos heb ik een paar ringen en armbandjes gelegd.

IMG_0577

Als laatste heb ik al mijn nagellakjes gezet in deze letterbak in de vorm van een hart. Ik had dit gezien bij een vriendin van mij en ook een paar keer op Pinterest. Dit vond ik er enorm leuk uitzien. Dus heb ik al mijn nagellak in mijn letterbak gedaan:).

Dit was het. Ik hoop dat jullie het leuk vonden!
Hoe bewaar jij je make up/sieraden?

liefs,

Cathelijne

4 gedachtes over “Hoe ik mijn make up/sieraden bewaar

Plaats een reactie