Genieten van je laatste dagen vakantie

Hoi! De kerstvakantie is alweer bijna voorbij:( De laatste dagen van de vakantie hebben wij vaak niet meer zo’n vakantiegevoel. Te druk bezig met school. En wij zijn vast niet de enige. Vandaag hebben we dus tips om te genieten van je laatste paar dagen vakantie.

Sta vroeg op. Door vroeg op te staan, kun je meer doen op een dag. Dit is natuurlijk superfijn. Ga als je bent opgestaan ook direct douchen/aankleden/opmaken. Hierdoor heb je niet alsnog dat slaperige gevoel. Door vroeg op te staan heb je ook niet dat je opeens supervroeg op moet staan als je naar school moet. Zeven uur is natuurlijk nog steeds vroeg, maar het lijkt nog vroeger als je gewent bent twaalf/één uur op te staan.

Zorg dat je kamer al is opgeruimd. Dan hoef je niet je kamer op te ruimen op de laatste dag vakantie. Want opruimen is nu niet echt leuk en geeft je ook geen vakantiegevoel.

Doe niet teveel aan school. Probeer dit al een beetje aan het begin van je vakantie te doen. Als je toch nog huiswerk moet maken, doe het dan zo snel mogelijk. Zo loop je er niet de hele tijd aan te denken.

Zorg voor een stressvrije dag. De vakantie is om te relaxen. Zorg er dus voor dat je niks hebt om je druk over te maken. Zo eindig je uitgerust je vakantie.

Doe iets. Dit klinkt gek, maar waarschijnlijk heb je afgelopen vakantie wel een paar dagen niks gedaan. Dit is oké, daar is vakantie voor. De laatste dagen kun je beter wat leuks gaan doen; afspreken met een vriendin, shoppen, etc.

Ga liever niet logeren. Logeren is echt enorm leuk, maar hier wordt je onwijs moe van. Daardoor kun je humeurig worden en zijn alle dingen die je de volgende dag gaat doen direct een stuk vermoeiender en vervelender. En het laatste wat je wil is chagrijnig zijn op je laatste dag van de vakantie.

Kies alvast je kleren uit voor je eerste schooldag. Dan kun je de volgende dag nog een beetje (oké, gewoon helemaal niet, maar het gaat om het idee;) uitslapen.

Denk niet de hele tijd aan het idee dat de vakantie bijna is afgelopen. Dit maakt het niet echt leuker en word je ook niet vrolijker van.

Maak een lijst om af te tellen tot de volgende vakantie. Hierdoor gaat de tijd veel sneller en ben je zo weer vrij.

En als laatste: geniet ervan!

Dit waren de tips! We hopen dat jullie er wat aan hebben gehad. Geniet van jullie laatste paar dagen vakantie!
Wat doe jij de laatste paar dagen van je vakantie?
Liefs,

Hannah en Cathelijne

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s