Persoonlijke update ~ vakantie, gala en kerst

IMG_9357Hey allemaal! Vandaag weer even een persoonlijke update van ons:).

Op dit moment is onze kerstvakantie net begonnen. We gaan allebei niet op vakantie. Dat wordt dus twee weken uitslapen, films kijken en chillen. Eindelijk!

IMG_9255Zoals je hebt gemerkt is er vrijdag geen artikel online gekomen. Dit komt omdat we het nogal druk hadden. We hadden namelijk gala vrijdag! Een vriendin van ons gaat voor een half jaar verhuizen. Die zien we dus pas weer na de zomervakantie. Daarom hadden we met alle meiden uit onze klas een surprise party voor haar georganiseerd. Alles ging volgens plan en ze vond het onwijs leuk. Daarna zijn we met zijn alle naar het gala gegaan.

IMG_9363

Ook is het alweer bijna kerst. Wij hebben de kerstversieringen al opgehangen; lampjes, kerstbomen, kaarsen en we draaien natuurlijk regelmatig kerstmuziek. Ja, wij hebben die kerstvibes inmiddels wel gekregen. Met kerst gaan wij gezellig eten met familie. Verder hebben we niet heel veel plannen.

IMG_9364

Oh, en oud en nieuw komt er natuurlijk ook weer aan. Wij houden beide niet heel erg van vuurwerk. Doe ons maar gewoon sterretjes, haha. Siervuurwerk vinden we ook mooi hoor;).

Deze vakantie gooien we het rooster een beetje om. Elk moment kan een artikel online komen en dus niet altijd op de standaard dagen (dinsdag, vrijdag en zondag). Na de vakantie gaat ons rooster gewoon weer in.

Geniet van jullie vakantie en wij wensen jullie allemaal een fijne kerst en een gelukkig nieuw jaar!

Wat gaan jullie deze vakantie doen?

liefs,

Hannah en Cathelijne

4 gedachtes over “Persoonlijke update ~ vakantie, gala en kerst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s