tien tips tegen de kou


Hey! Ik ~Cathelijne~ heb het enorm snel koud. Herfst en winter zijn dan ook niet mijn favoriete seizoenen. Helaas kunnen we de herfst en winter niet even overslaan. Daarom geef ik vandaag tips om de winter (en herfst) te overleven. Veel plezier met lezen!

1. Koop een sjaal en doe hem niet meer af. Ook niet op school. Of in bed.

2. Draag slaapsokken in je schoenen. Slaapsokken zijn zo veel warmer dan normale sokken! Draag ze vooral in je gympen over je jeans heen, dat ze lekker zichtbaar zijn. En dan het liefst met van die bolletjes eraan. Helemaal hip (ehmm…)!

3. Doe handschoenen aan waarmee je op je smartphone kan. Dit is onwijs handig en je hoeft geen kou te lijden als je op je mobiel zit! Maar om nou alleen maar van die dunne handschoentjes te dragen? Veel te koud! Draag er dus een extra paar dikke warme wanten overheen.

4. Geef niet om uiterlijk (op de fiets). Natuurlijk is het leuk om er mooi uit te zien, maar soms is het gewoon te koud om zonder drie sjaals, vijf mutsen, een paar oorwarmers (ughh) en drie verschillende paren handschoenen te fietsen. Op de fiets (binnen ook hoor) mag je er wel even uit zien als een Eskimo.

5. Blijf zoveel mogelijk binnen. Het is gezond om buiten te zijn, dat weten we allemaal wel, maar het is nu eenmaal te koud om buiten te zijn. Dus ga lekker op de bank liggen met een deken. Oh, en als je dan toch binnen zit, kun je net zo goed een heel seizoen van Pretty Little Liars achter elkaar kijken!

6. Thuis? Doe direct je onesie aan! Onesies zijn warm. Meer uitleg is niet nodig toch?

7. Draag geen cropped tops! Cropped tops zijn echt top hoor maar het is ZO koud. Houd trouwens wel je high waisted jeans aan! Hoe meer stof hoe warmer!

8. Het zelfde geld voor rokjes en jurkjes. Ik vind jurkjes en rokjes echt super leuk maar een panty is niet echt warm ofzo. Als je dan toch een rokje of jurkje draagt, draag dan twee (of drie, of vier, of vijf) panty’s over elkaar of een maillot.

9. Zie de kou als een reden om vaak naar Starbucks te gaan. Of je maakt zelf je warme chocolademelk (met extra veel slagroom natuurlijk), thee of koffie. Superlekker en het houd je warm!

10. Eet veel. Als je op internet zoekt naar tips om het warm te houden zie je heel vaak de tip eet veel voorbij komen. En dat is nu juist het voordeel van de winter! Aangezien je toch zoveel aan hebt maakt het echt niet uit of je nu onwijs dik bent of niet. Je ziet er met veel kleding toch wel dik uit.

Dit waren mijn tips om de kou te overleven! Het komt er dus op neer dat je in de winter er niet helaas niet leuk uit kan zien en ook niet gezond kan zijn.

Hoe overleef jij de kou?

liefs,

Cathelijne

 

2 gedachtes over “tien tips tegen de kou

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s