Diy panty

Screen shot 2015-02-14 at 6.38.05 PMHeey! In de winter is een panty echt noodzakelijk onder een rokje of jurkje. Panty’s en maillots zijn nooit heel bijzonder, vandaag laat ik ~ Hannah ~ jullie zien hoe je je panty op een leuke manier kunt pimpen. Veel plezier!

Overknee sokken:

IMG_0713Zelf vind ik overknee sokken heel mooi, het maakt je outfit net wat leuker. Met deze DIY kun je zelf heel makkelijk overknee sokken maken.

IMG_0698IMG_0700

IMG_0704

FullSizeRender

IMG_0708Je hebt alleen maar een oude maillots nodig, een schaar en doorzichtige nagellak. Doe de maillots eerst binnenste buiten, dit zorgt er voor dat de randjes van de kousen straks mooi naar binnen in plaats van naar buiten krullen. Knip twee gelijke kousen van de maillots af. Zorg er echt voor dat ze even lang zijn want je wilt niet twee ongelijke kousen. Als je de kousen af hebt geknipt kun je met een doorzichtige nagellak over de  randjes van het afgeknipte stuk gaan. Dit zorgt er voor dat de kousen niet gaan rafelen aan de bovenkant. Doe de kousen weer binnenste buiten zodat ze goed zitten en je overknee sokken zijn klaar!

Tip: Als je een oude  panty zonder voeten eraan hebt kun je die ook heel goed gebruiken. Je kunt een soort ‘beenwarmers maken’, door de panty op de kop aan te doen heb je mooi afgewerkte randjes.

Katjes panty:

FullSizeRenderDeze DIY had ik al vaker voorbij zien komen op Weheartit en dat vond ik er altijd heel leuk uitzien. Helaas zag ik ze heel weinig in winkels en anders waren ze vaak enorm duur. Ik heb ze geprobeerd zelf te maken en dat is heel goed gelukt.

Screen shot 2015-02-14 at 6.41.31 PM

IMG_0725

Je hebt voor deze DIY bovenstaand plaatje uitgeprint nodig, een huidskleurige panty (een zwart kleurige panty werkt niet want de kleur pakt daar niet op), een textiel of permanente stift, twee stukjes karton, een schaar en plakband.

IMG_0728IMG_0737IMG_0748FullSizeRender_1Knip als eerste twee katjes uit het plaatje dat je hebt uitgeprint.
Plak ze op twee stukjes karton. Rond met een schaar de hoekjes van de kartonnetjes af zodat ze straks geen halen achterlaten in je panty. Doe de panty aan om te kijken waar je de katjes wil hebben, ik vond onder de knie wel mooi staan. Doe de panty weer uit en stop de kartonnetjes met de katjes voorzichtig op de plek waar je de katjes wil hebben. Ga met je zwarte stift over de lijnen van het katje. Als je alle lijnen over hebt getekend is je panty klaar!

Dit waren mijn DIY’s voor een panty hopelijk vonden jullie het leuk of willen jullie het ook proberen. Welke DIY vinden jullie het leukste?

Xx Hannah

2 gedachtes over “Diy panty

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s