Persoonlijke update ~ School

IMG_3118

Hey, vandaag hebben we een persoonlijke update voor jullie over onze vakantie en wat er allemaal gaat gebeuren.

IMG_2580

De vakantie is voorbij gevlogen en we hebben het beide ontzettend naar ons zin gehad. In het begin van de vakantie hebben we met z’n tweeën gekampeerd en we zijn allebei op vakantie geweest, Hannah naar Frankrijk en Cathelijne naar Griekenland. Ook hebben we beide veel afgesproken, uitgeslapen en regelmatig een bezoekje aan het strand gebracht. Maar hier komt nog een zomerfoto’s artikel van.

Helaas komt er aan al het leuke een eind en zo ook aan de vakantie. Deze week moeten we weer naar school. Het begin van het schooljaar is altijd lastig, alles gaat weer beginnen stapels huiswerk, toetsen, sport, etc. Maar gelukkig zijn er ook een aantal leuke series om naar uit te kijken zoals Expeditie Robinson, Wie is de Mol? en Holland’s Next Topmodel! En natuurlijk zien we al onze vriendinnen weer elke dag!

En natuurlijk komt de herfst er al weer aan. Ondanks dat we de zomer heel erg gaan missen gaan we stiekem wel lekker genieten van alle mooie paletten, kleuren en de warme cardigans!

Nog een voordeel aan het nieuwe schooljaar is dat het rooster start! Dit betekent dat er minimaal twee artikelen per week komen. We doen zoveel mogelijk ons best dat ook te halen, maar vanwege school zal dat soms wel moeilijk worden. Hopelijk hebben jullie daar begrip voor.

Allemaal heel veel succes dit schooljaar!

Liefs,

Hannah en Cathelijne

 

Advertenties

Een gedachte over “Persoonlijke update ~ School

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s