Anti-verveel tips

IMG_3731

Hoi! Het is vakantie, dat betekent dat iedereen zich wel eens verveelt. Een beetje verveling is niet erg, maar soms is het gewoon fijn om wat te doen. Daarom heb ik hier een paar anti-verveel tips voor jullie op een rijtje gezet.

1. Geniet van het lekkere weer. Ga in de tuin zitten, tijdschrift en drankje erbij en geniet. Vergeet je niet goed in te smeren!

 

2. Maak een lijstje. Als het geen vakantie is wil ik altijd allerlei dingen doen, maar heb ik er geen tijd voor. Deze dingen schrijf ik op, en ik probeer zoveel mogelijk dingen te doen in de vakantie.

3. Ruim je kamer op of richt hem opnieuw in. Dit is misschien een best wel bekende tip, maar dat maakt het nog niet minder handig. Het is zo fijn als je het nieuwe schooljaar helemaal opgeruimd kunt beginnen!

4. Doe veel DIY’s. Dit kun je samen met iemand anders doen, maar ook alleen. Zoek DIY’s op op Google, en binnen no time heb je tientallen leuke gevonden. Nu hoef je alleen nog te beginnen.
IMG_3209

5. Lees een boek. Het is zomervakantie dus je hebt alle tijd om een boek te lezen. Leen een boek bij de bibliotheek of koop er een.

6. Houd een beauty middagje. Pedicure, manicure, masker, scrub etc. Dit kun je thuis doen, maar je kunt het ook laten doen.

7. Regent het? Pak dan je favoriete film of serie. Dit kan met vriendinnen, met je zus/zusje (of broer/broertje), met je ouders, je familie of alleen.

8. Ga koken. Vraag je ouders of jij vanavond mag koken. Kies een recept uit, haal al de ingrediënten en ga aan de slag.

9. Sport! Het is gezond en leuk. Let wel op dat je het niet midden op de dag doet. Dan is het veel te warm.

10. Slaap uit. Vroeg opstaan is, naar mijn mening, een van de stomste dingen van school. Geniet er dus van dat je geen school (of werk) hebt en slaap uit!
IMG_3205

11. Probeer nieuwe looks uit. Of het nu gaat om haar, make up of outfits. Kijk op internet voor inspiratie. Zo zal jij na de zomervakantie er fabulous uit zien.

12. Organiseer een feestje/een filmavond met je vriendinnen. Zeg dat iedereen wat eten/drinken mee moet nemen.

13. Neem een bijbaantje. Je verveelt je niet en je verdient geld! Kun je aan het eind van de vakantie nog wat leuks mee doen/kopen ook!

IMG_2580

14. Ga naar het strand. Strand is heerlijk en geeft je een zomers gevoel. Neem je handdoek, zonnebril, bikini en geld mee.

15. Als laatste, verveel je gewoon. Vervelen is helemaal niet erg. Vooral in de vakantie!

Dit waren mijn anti-verveel tips. Ik hoop dat jullie er wat aan hebben.

Wat doe jij als je je verveelt?

xxx,

Cathelijne

Advertenties

9 gedachtes over “Anti-verveel tips

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s